New Link Sanna Marin Twitter Sanna Marin Party

Teknoflux.com – Hej vänner, alla träffade administratörer som aldrig tröttnar på att tillhandahålla den senaste informationen och mycket intressanta andra, nämligen, New Link Sanna Marin Twitter Sanna Marin Party

Och vid detta tillfälle kommer administratören att granska eller diskutera informationen som administratören för närvarande ger till er alla, till exempel länkar eller nyckelord ovan.

Santamarina, Finlands premiärminister, har befunnit sig i centrum för kontroversen efter att videor av fest med sina vänner dykt upp online på onsdagskvällen.

Videon, som har blivit viral på sociala medier, visar honom att dricka och festa. Medan vissa användare av sociala medier tyckte att Martins handlingar var coola, tyckte många andra att de var olämpliga att vara premiärminister.

Tja, kanske bland alla er som för närvarande letar efter den här informationen, så har du mycket rätt att vara i vår artikel, eftersom administratören här kommer att diskutera det i sin helhet nedan.

Läs Också :

New Link Sanna Marin Twitter Sanna Marin Party

Marin ses dricka med en grupp vänner medan han dansar och sjunger med till låtar av den finska rapparen Petri Nygrd och popsångaren Antti Tuisku i videon, som tydligen först laddades upp till Instagram Stories.

Enligt tidningen Iltalehti innehåller videon sångaren Alma, influencer Janita Autio, tv-värd Tinni Wikstr Chernobm, YouTuber Ilona Ylikorpi, radiovärd Karoliina Tuominen och stylisten Vesa Silver från Socialdemokratiska partiet Marin.

Som svar på anklagelser om att hänvisningar till droger gjordes på en fest som hon deltog i, Sa premiärminister Santamarina (SDP) att hon var villig att ta ett drogtest om det behövs.

Martins uttalande kom efter att Finlands oppositionspartis ordförande Riikka Purra bad honom att frivilligt ta ett drogtest under en intervju med Helsingin Sanomat (i Finland).

Miko K Svetln, amp med koalitionspartnern Marin, Centerpartiet, ringde ett liknande samtal på Twitter (siirryt toiseen palveluun).

På Kuopio flygplats, där hon deltog i sitt partis sommarkongress, sa Marin till reportrar att hon inte förstod varför hon pressades att ta ett drogtest.

Link Sanna Marin Twitter

  • sanna marin twitter
  • sanna marin party
  • seiska sanna marin
  • ano turtiainen twitter
  • mikko kärnä
  • sanna marin bilettää
  • sanna marin instagram

Den här länken är bekant eftersom länken för närvarande jagas av andra användare av sociala medier, därför har administratören här tillhandahållit länken gratis.

För alla er som för närvarande är otåliga att se den här virala videon behöver du inte oroa dig längre, eftersom administratören här kommer att ge videon nedan.

Tja, kanske vill du alla få en video som den ovan, så du behöver inte oroa dig längre, eftersom administratören kommer att tillhandahålla en nedladdningslänk nedan.

>>>Ladda ner här<<<

Täcka

Det är tillräckligt med information som administratören kan dela just nu för er alla, och förhoppningsvis med den här informationen kan ge god insikt och användbar för er alla, så och tack.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *